Mak Jah Closet - News Update

Notice Board :

PEMBERITAHUAN


Sila membuat tempahan/pesanan/order

anda di website baru kami...


www.makjahcloset.com.my


Lebih mudah, senang dan cepat

Wednesday, March 18, 2015

J2070 - Tricolor Chiffon Jubah with lining


Jubah Tricolor - size S M L XL !! Jom grab sementara harga masih murah...!!

√ Kod : J2070

√ Ada 17 warna pilihan
√ Ada 4 size S M L XL
√ Tidak jarang (Ada FULL lining) 
√ ada rubber grip di hujung lengan baju & wudhu' friendly.
√ kain chiffon berkualiti tinggi yang tidak melekap pd badan.. 
√ Harga pasti berbaloi, RM70 free postage (msia) <<< Harga akan naik tak lama lg....so, selagi harga belum naik, jom cecepat order...!!

Nak order pls klik ---> http://bit.ly/makjahcloset
SMS/Whatsapp ---> 0193256010
Fast Order Fast Payment ---> www.makjahcloset.com.my

FOR SERIOUS BUYER ONLY,pls.

Details
==========================================


Code : J2070
Tricolor Chiffon Jubah with lining

Price : RM70.00

Material : Chiffon + Full Lining

Size : S, M, L, XL

Measurement: 

Size S: 
Length: 139cm/54.7inch
Bust: 90cm/35.4inch
Shoulder: 35.5cm/13.9inch 
Sleeve: 58cm/22.8inch

Size M:
Length (from shoulder): 140cm/55 inch
Bust: 94cm/37 inch
Shoulder: 37cm/14.5inch
Sleeve: 60cm/23.6inch

Size L:
Length: 142cm/55.9 inch
Bust: 98cm/38.6inch
Shoulder: 38.5cm/15.2inch
Sleeve: 60cm/23.6inch

Size XL:
Length: 143cm/56.3 inch
Bust: 102cm/40.2inch
Shoulder: 40cm/15.7inch
Sleeve: 61cm/24inch




















J0066 - Puffy Blouse


Bergaya Elegan dengan Puffy Blouse yang pasti memikat hati, 
dh beli sekali...mesti nak beli lagi...!!

√√ Kod : J0066 Puffy Blouse
 
√√ Size : M L XL
√√ Ada lebih 10 pilihan warna 
√√ Material Jenis chiffon tebal 

√√ Tiada Lining (model gmbr tidak pki inner) 
√√ kain tidak melekap pd badan.. 
√√ Harga pasti berbaloi, RM50/pc free postage (msia)



Nak order pls klik --->; http://bit.ly/inboxmakjahcloset
atau SMS/Whatsapp --->; 0193256010
Fast Order Fast Payment --->; www.makjahcloset.com.my



Details
===========================
Code : J0066 - 
Puffy Button Blouse



Retail Price : Rm50.00

Material : Thick Chiffon Blend

Size Available: M, L, XL

Measurement: 

Size M:
Length: 82cm
Bust: 94cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 57cm
Hem: 110cm 

Size L:
Length: 84cm
Bust: 98cm
Shoulder: 37cm
Sleeve: 57.5cm
Hem: 114cm 


Size XL:

Length: 86cm

Bust: 102cm
Shoulder: 38cm
Sleeve: 58cm
Hem: 118cm






















Thursday, January 22, 2015

2014 Blog Bersawang


Bye Bye 2014..yang sepi
Selamat Datang 2015!!

Mohon Maaf, kerana dah lama sangat MJ tak update blog ni..
Dah bersawang-sawang dah..
Tapi masih ada visitor nampaknya..
Tahun 2014 mmg banyak cabaran yang terpaksa pihak MJ Closet lalui.

InsyaAllah, MJ akan usahakan semula blog ini..
Ya Allah permudahkan lah...

So, banyak design-design yang MJ tak update di blog.. 
Tapi kami masih aktif di FB, IG & Website shopping cart...cuma kt blog je tak sempat2 nak update..
Pages Facebook MJ : Mak Jah Closet 
atau 

Ok, sila scroll ke bawah..
untuk lihat antara koleksi 2014





























































































































































Jika berminat nak order boleh
sms/whatsapp MJ : 019-3256010
Ada yang masih ada stok...




Share It

6810 - Blouse Hoody

C805 - Blouse

6911 - Blouse Hoody

Dee903 - Maxi Dress

Emma12 - Maxi Dress

Glamorous28 - Maxi Dress (Sleeveless)

SITI-73 - Hoody Maxi Dress

 

Mak Jah Closet Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez