Mak Jah Closet - News Update

Notice Board :

PEMBERITAHUAN


Sila membuat tempahan/pesanan/order

anda di website baru kami...


www.makjahcloset.com.my


Lebih mudah, senang dan cepat

Thursday, January 22, 2015

2014 Blog Bersawang


Bye Bye 2014..yang sepi
Selamat Datang 2015!!

Mohon Maaf, kerana dah lama sangat MJ tak update blog ni..
Dah bersawang-sawang dah..
Tapi masih ada visitor nampaknya..
Tahun 2014 mmg banyak cabaran yang terpaksa pihak MJ Closet lalui.

InsyaAllah, MJ akan usahakan semula blog ini..
Ya Allah permudahkan lah...

So, banyak design-design yang MJ tak update di blog.. 
Tapi kami masih aktif di FB, IG & Website shopping cart...cuma kt blog je tak sempat2 nak update..
Pages Facebook MJ : Mak Jah Closet 
atau 

Ok, sila scroll ke bawah..
untuk lihat antara koleksi 2014





























































































































































Jika berminat nak order boleh
sms/whatsapp MJ : 019-3256010
Ada yang masih ada stok...




Share It

6810 - Blouse Hoody

C805 - Blouse

6911 - Blouse Hoody

Dee903 - Maxi Dress

Emma12 - Maxi Dress

Glamorous28 - Maxi Dress (Sleeveless)

SITI-73 - Hoody Maxi Dress

 

Mak Jah Closet Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez